med-sur

Ispis

Info dan o Erasmus+ programu mobilnosti u 2017/2018

.

U sklopu informativnih aktivnosti povodom Erasmus natječaja za mobilnosti studenata u akademskoj godini 2017./2018., Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu organizira Info dan o Erasmus+ programu mobilnosti. Info dan namijenjen je studentima koji su zainteresirani za prijavu na mobilnost u zimskom ili ljetnome semestru 2017/2018. 

Info dan će se održati:

  • u OPATIJI u četvrtak, 9.03.2017 u 17.30 sati u dvorani 5;
  • u ZABOKU u utorak, 21.02.2017 u 13.00 sati u dv. K2

Info dan će voditi Erasmus koordinator doc. dr. sc. Goran Karanović koji će zainteresirane informirati o procesu prijave te mogućnostima koje nudi ovaj program mobilnosti. Na Info danu će se prezentirati procedura prijave na natječaj te ostale relevantne informacije važne za ostvarivanje mobilnosti.

U četvrtak, 9.03.2017 od 12.00 do 14.00 sati na fakultetu u Opatiji biti će štand Erasmus ureda za mobilnost, Sveučilišta u Rijeci.

Molimo sve zainteresirane studente da prouče  Erasmus+ stranice FMTU-a http://www.fthm.uniri.hr/index.php/ms-home i tekst Natječaja UNIRI te pripreme konkretna pitanja za koordinatora.

Ispis

ERASMUS natječaj (UNIRI) - STUDIJSKI BORAVAK i PRAKSA studenata u ak. god. 2017./2018.

.

Sveučilište u Rijeci raspisuje:

1) Natječaj za studijski boravak (rok za prijavu: 3.4.2017.)

2) Natječaj za stručnu praksu  (rok za prijavu: 3.4.2017.)

Tekst NATJEČAJA

Prije prijave na Natječaj proučiti informacije u sklopu mrežne stranice fakulteta - Međunarodna suradnja - MEĐUNARODNA ODLAZNA MOBILNOST - STUDENTI - ERASMUS.

U sklopu informativnih aktivnosti povodom Erasmus natječaja za mobilnosti studenata u akademskoj godini 2017./2018., Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu organizirati će Info dan o Erasmus + programu mobilnosti u Opatiji i Zaboku početkom ožujka, 2017. Točan termin biti će naknadno objavljen.

Ispis

Glasgow Caledonian University - Summer School 2017

.

Glasgow Caledonian University, Glasgow, Scotland, UK, as our Erasmus+ Partner, is offering to 2 of our students a discount of the tuition fee for the Summer school.
 
Cost for students: 2-week non-credit: GBP 550; 3-week credit: GBP 700 (includes accommodation, airport transfer and some social activities). Students will have the flexibility to choose from 2-week non-credit or 3-week credit programmes, and will also have the option of keeping their private bedroom for an extra week after the programme ends, to give them more time to enjoy and explore Scotland.

More on International Summer School: Summer School website will also be updated regularly. For more information contact with e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Application deadline: December 16th (students are taken in consideration in the order that they apply, without other biases or preferences till the quota is full). Application procedure: send an e-mail with you data to Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (specify you are student from University of Rijeka, FTHM and request the discount rates). The application procedure is handled by to the Glasgow Caledonian University.
Ispis

Studiranje stranih studenata na FTMU u zimskome semestru 2016.

.

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu prepoznao je važnost internacionalizacije institucija visokoga obrazovanja pa se poseban pozornost posvećuje programima mobilnosti studenata. U sklopu Erasmus+, Ceepus i drugih programa mobilnosti u zimskome semestru 2016 godine na FTHM boravi dvadeset i sedam studenata koji dolaze prvenstveno iz Finske, Poljske Španjolske, Portugala, Velike Britanije, Latvije, Slovačke, Malte, Italije i Njemačke i dr. (Detaljnije

Erasmus - zima - 2016