med-sur

Ispis

Mobilnost nastavnika iz engleskog jezika - termin za studente

.

Poštovani, 

U sklopu Ceepus mobilnost na Fakultetu će boraviti doc. dr. sc. Dragica Žugić. Docentica predaje englski jezik na Faculty of Foreign Languages, University of Mediterranean.

Na raspolaganje će biti studentima u knjižnici fakulteta (lektura, upiti vezano za engleski jezik i sl.):

  • srijedu, 3.05 (12.00- 14.00 sati)
  • petak, 5.5. (10.00 - 12.00 sati)


Ispis

Predavanje "Mobilnost u programu CEEPUS" u Zaboku

.

Povodom raspisivanja CEEPUS natječaja za mobilnosti studenata i nastavnika (2017./2018.) koji će biti objavljen u svibnju, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu organizira informativno predavanje „Mobilnost u programu CEEPUS".

Predavanje će se održati u ponedjeljak, 15.05.2017 u 16.30 sati na fakultetu u ZABOKU.

Predavanje će održati doc. dr. sc. Kristina Črnjar prodekanica za međunardonu suradnju i Ceepus koordinatorica.

Više informacija o Ceepus programu mobilnosti moguće je pronaći na mrežnim stranicama međunarodnu suradnje FMTU: http://www.fthm.uniri.hr/index.php/ms-home

Ispis

„Mobilnost u programu CEEPUS i bilateralne stipendije"

.

Poštovani,

povodom raspisivanja CEEPUS natječaja za mobilnosti studenata i nastavnika (2017./2018.) koji će biti objavljen u svibnju, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu organizira informativno predavanje „Mobilnost u programu CEEPUS i bilateralne stipendije".

Predavanje će se održati u četvrtak, 18.05.2017 u 13.00 sati na fakultetu u Opatiji (dvorana 3).

Predavanje će održati predstavnice Nacionalnog ureda za CEEPUS i Agencije za mobilnost i programe Europske unije a namijenjeno je studentima, doktorandima, suradnicima i nastavnicima.

Više informacija o Ceepus programu mobilnosti moguće je pronaći na mrežnim stranicama međunarodne suradnje FMTU: http://www.fthm.uniri.hr/index.php/ms-home