Posjet prof. dr. sc. Perry Hobson, direktora Akademije za turizam na Sveučilištu Breda (BUas) u Nizozemskoj

15.05.2024.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu boravio je u službenom posjetu direktora Akademije za turizam na Sveučilištu Breda (BUas) u Nizozemskoj, prof. dr. sc. Hobson Perry.   Fakultet surađuje sa Sveučilištem u Bredi  već niz godina na projektu “Campmaster” te zajednički sa Sveučilištem u Gironi realiziraju združeni stručni diplomski studij “Master of Sustainable Outdoor Hospitality”. Osim razgleda Fakulteta i susreta sa dekanom prof. dr. sc. Markom Perićem, gospodin Perry se susreo sa prodekanima prof. dr. sc.  Ana-Marijom Vrtodušić Hrgović te prof. dr. sc. Marinelom Krstinić – Nižić i bivšom dekanicom prof. dr. sc. Sandrom Janković.

Gospodin Perry posjetio je studentice prve generacije Master of Sustainable Outdoor Hospitality koje u Opatiji upravo pohađaju drugi semester ovog združenog studija  te se zadržao u dužem razgovoru. Želio je iz prve ruke čuti iskustva i prijedloge studenata.

Održao je sastanak sa direktoricom Turističke zajednica Kvarnera dr. sc. Irenom Peršić Živadinov sa kojom je izmijenio iskustva oko destinacijskog menadžmenta obzirom da Sveučilište u Bredi ima poznati diplomski studij “Tourism Destination Management”.

Susret direktora Akademije za turizam iz Brede i dekana našeg Fakulteta označava i daljnji razvoj akademske suradnju izmedju ove dvije obrazovne institucije specijalizirane za obrazovanje kadrova u turizmu.

Skip to content