Digital Hub

DigitalHub@FMTU nova je online platforma Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu usmjerena unapređenju digitalnih vještina, a razvijena u suradnji s Microsoftom. Ova platforma omogućuje studentima i djelatnicima stjecanje dodatnih znanja i kompetencija u području primjene digitalnih tehnologija u poslovanju s ciljem podizanja osobne konkurentnosti na tržištu rada.

Ponuđeni sadržaji su besplatni za sve korisnike, a po završetku Microsoft izdaje potvrde o uspješnom završetku programa. Sadržaji mogu biti dio nastavnoga procesa (za više informacija obratite se nositelju pojedinoga kolegija). Svim studentima koji uspješno završe tečajeve Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu izdati će potvrde.

Edukacijski sadržaji raspoređeni su kroz četiri platforme: Microsoft LEARNLinkedIn LEARN (odabrani besplatni sadržaji do 30.06.2022.), GitHub i ARTIFICIAL INTELLIGENCE BUSINESS SCHOOL.

Pristup dolje navedenim platformama ostvaruje se registracijom putem AAI@EduHR korisničkih podataka na poveznici PRIJAVA, nakon čega je potrebno kreirati Microsoft Learn profil. Nakon registracije studenti i djelatnici odabiru programe te nakon uspješno završene edukacije dodjeljuju im se potvrde.

Za dobivanje potvrde, od strane Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstva, o završenoj edukaciji, prijavite se putem GOOGLE obrasca.

Microsoft LEARN je besplatna, interaktivna, edukacijska platforma koja omogućuje korisnicima razvoj i unapređenje digitalnih vještina pri korištenju alta kao što su Azure, Dynamics 365 (CRM), GitHub, Microsoft 365, .NET, Power Platform i Teams. Svoje sadržaje prilagođuje i prema područjima interesa od kojih je moguće navesti neke kao što su: App Maker, Business User, Data Analysist, Data Scientist, Educator, Student, itd.

LinkedIn LEARN pomaže korisnicima u razvoju njihovih poslovnih, tehnoloških i kreativnih vještina. Posebno ističemo edukacije koje se nude u poslovnom području i to besplatno do 30.06.2022.:

Uz navedene moguće je besplatno odabrati i:

GitHub omogućuje učenje u području razvoja softvera, suradnje u timovima, programiranja i sličnih sadržaja.

ARTIFICIAL INTELLIGENCE BUSINESS SCHOOL je platforma usmjerena kao podrška studentima i drugim poslovnim korisnicima u primjeni umjetne inteligencije s ciljem transformacije načina poslovanja. U okviru ove platforme nude se slijedeće edukacije:

Uz navedene platforme i njihove edukacije u ponudi su i dva sadržaja namijenjena početničkoj razini primjene:

Letak

Kontakti

  • izv. prof. dr. sc. Daniel Dragičević, voditelj inicijative (danield@fthm.hr)
  • prof. dr. sc. Marinela Krstinić Nižić, prodekanica za razvoj (marikn@fthm.hr)

Ažurirano 23.11.2022.

Skip to content