Nastavak studija

Studij je namijenjen onim studentima koji su prethodno završili stručni prijediplomski studij ovog Fakulteta ili nekog drugog visokog učilišta u Republici Hrvatskoj odnosno trogodišnji sveučilišni prijediplomski studij iz polja ekonomije, uz uvjet da imaju prethodno završenu četverogodišnju srednju školu. Upisom “Nastavka studija” student upisuje 3. godinu te nakon toga 4. godinu sveučilišnog prijediplomskog studija kao student u izvanrednom statusu. Nakon završetka studija sječe akademski naziv sveučilišni prvostupnik ekonomije te mu se izdaje diploma i dopunska isprava o studiju. 

Završenim programom student ostvaruje pravo prijave na ponuđene diplomske studije. 

Obrazac – prijava i zamolba za upis

Predaja dokumentacije za prijavu:

1. 7. 2022. – 27. 7. 2022. 
1. 9. 2022. – 23. 9. 2022. 
na e-mail: jasnal@fthm.hr 

26. 9. 2022. 

Popis studenata za nastavak studija na 3. godini 2022-23

28. 9. 2022. 

Upisnu dokumentacija dostavlja se putem mail adrese: jasnal@fthm.hr

Ukoliko je upisna dokumentacija potpuna kandidat će biti upisan na studij. 

Nakon isteka predviđenog vremena dokumentacija se više neće zaprimati i smatrat će se da je kandidat odustao od studija.

Dokumentacija

Opatija

Strani državljani (izvan EU) – upisuju se u statusu redovitog studenta

  • Kandidati koji su studij završili u inozemstvu, uz podnošenje prijave za upis na redoviti studij paralelno pokreću postupak priznavanja inozemne visokoškolske kvalifikacije Uredu za akademsko priznavanje, Trg braće Mažuranića 10, 51000 Rijeka, tel.: 051/584-856, e-mail: akad.priznavanje@uniri.hr.

Podaci za uplatu

Molimo kandidate da prilikom uplate participacije (školarine) i troškova upisa upišu točan poziv na broj i OIB studenta, kako kod evidentiranja istih ne bi dolazilo do pogrešaka.       

Zabok

Podaci za uplatu

Molimo kandidate da prilikom uplate participacije (školarine), troškova upisa i troškova organizacije izvođenja studija upišu točan poziv na broj i OIB studenta, kako kod evidentiranja istih ne bi dolazilo do pogrešaka.  

Studentima kojima će se temeljem pismene zamolbe odobriti obročno plaćanje u tri rate, prvu ratu uplaćuju prilikom upisa, drugu ratu školarine moraju uplatiti do 31. prosinca 2022., a treću ratu do 31. siječnja 2023. godine.

Zamolba za obročno plaćanje školarine – dostavlja se sa ostalom upisnom dokumentacijom

* fiksni tečaj konverzije 1 € = 7,53450 kn

Ažurirano 16.03.2023.

Skip to content