Prijava za edukatore/ice projekta UNIRI brine

08.10.2024.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Rok za prijavu: četvrtak, 10. listopada 2024.

I u ovoj ak. god. nastavljamo razvijati sustav vršnjačke podrške namijenjen osnaživanju osobnog razvoja, očuvanju mentalnog zdravlja i osiguravanja dobrobiti studenata i studentica – “UNIRI brine”.

Uz ostale sastavnice Sveučilišta u Rijeci i FMTU je dio projekta “UNIRI brine” te vas stoga pozivamo – studente i studentice viših godina (od 2. godine prijediplomskih studija nadalje) – da se odazovete pozivu i izvršite prijavu za edukatore i edukatorice projekta za zimski semestar.

Želja nam je da i u ovome semestru budemo jedna od aktivnijih sastavnica Sveučilišta, a to možemo samo uz vas – studente/edukatore s našeg fakulteta. Svatko od Vas može pružiti kvalitetnu vršnjačku podršku svojim (mlađim) kolegama, studentima FMTU-a – a za to ćemo Vas pripremiti.

Obzirom na kratak rok prijave (do četvrtka, 10. listopada o. g.) za sve informacije i pojašnjenja slobodno se možete obratiti koordinatoru na našoj sastavnici izv.prof.dr.sc. Nataši Kovačić putem e-maila natasak@fthm.hr ili putem Teams chat-a.

Zašto sudjelovati?

  • postajete dijelom projekta UNIRI brine
  • razvit ćete i vlastite generičke te komunikacijske vještine
  • možete paralelno raditi na sebi i biti podrška drugima
  • vaš angažman bit će honoriran putem studentskog ugovora

Stoga … pokažimo da FMTU brine i u ak. god. 2024./2025.!

Detaljnije informacije o aktivnostima studenata edukatora, mogućnostima angažmana i uvjetima za prijavu možete pronaći na poveznici u nastavku:

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=NpSqlFMmTEO9RxEkQyy31xLomn41QxxJuy49O6I6D6tUQlpRNUwyWlZIWEIxMEpWVjFCUE5HS0MzUy4u&route=shorturl

Detaljnije informacije o projektu UNIRI brine dostupne su na poveznici u nastavku:

Rok za prijavu je, četvrtak, 10. listopada 2024.

Veselimo se Vašem odazivu!

Skip to content