Vijesti

  • Odobren Erasmus+ projekt GreenTEA

    Zadovoljstvo nam je izvijestiti kako je odobrena projektna prijava naziva „Unapređenje obrazovanja o zelenom turizmu u visokoškolskom sustavu kroz razvoj alternativnih prilika za učenje“ (akronim: GreenTEA, ID 2023-1-HU01-KA220-HED-000156471). Projekt je odobren kao Erasmus+ partnerstvo u visokom obrazovanju u trajanju od tri godine. Vodeći partner je Eszterházy Károly Catholic University iz Mađarske. Fakultet za menadžment u…

    Pročitaj više

  • Uskoro: Završna Konferencija Projekta RCK RECEPT

    Pročitaj više

  • Ugostiteljska škola Opatija započela je s eksperimentalnim programom

    Tijekom prvog tjedna nastave Ugostiteljsku školu Opatija posjetila je regionalna TV postaja Kanal Ri i pažljivo zabilježila te ekskluzivno prenijela zanimljive vijesti: započeo je eksperimentalni obrazovni program za zanimanje Tehničar/ka posluživanja. Eksperimentalni program nastao je kao rezultat predanog rada tima profesora u sklopu projekta RCK Recept, koji ima za cilj popularizaciju strukovnih zanimanja i povezivanje obrazovanja…

    Pročitaj više

  • Prilika za Vašu karijeru!

    Stjecanje mikrokvalifikacije u Ugostiteljskoj školi Opatija Ugostiteljska škola Opatija poziva sve zainteresirane na jedinstvenu priliku stjecanja mikrokvalifikacije “Osnove poslužnih procesa u ugostiteljstvu”. Navedeni program je dio projekta RCK RECEPT, koji omogućava izuzetne mogućnosti za obrazovanje odraslih. Program nudi obrazovanje odraslih u trajanju od 175 sati, od čega se 50 sati ostvaruje vođenim procesom učenja (teorija), 90…

    Pročitaj više

  • Izvješće o provedenim aktivnostima lipanj – srpanj – kolovoz 2023.

    U novom digitalnom biltenu, doznajte sve o provedenim aktivnostima projekta RCK RECEPT u periodu od lipnja do kolovoza 2023. godine. Preuzmite digitalni bilten Detaljnije

    Pročitaj više

  • Novo zanimanje – Tehničar/ka posluživanja

    14.6.2023. Ugostiteljska škola Opatija otvara upise za novo zanimanje –  za moderne i uspješne turističke radnike 21. stoljeća! Tehničari i tehničarke posluživanja imat će prošireno znanje – osim konobarskih vještina, steći će vještine sommeliera, bariste, enologa, nutricionista. Naglasak je na kreativnosti i raznolikosti, a prvenstveno na praktičnom radu u školi, hotelima i restoranima. Prednosti koje…

    Pročitaj više

Ažurirano 12.12.2022.

Skip to content