7. studijsko putovanje

18.06.2018.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Udruga ALUMNI FMTU organizirala je i realizirala svoje 7. Studijsko putovanje pod nazivom Outdoor Experience.

Naše druženje započelo je u Hotelu Rajna u Starigradu – Paklenica gdje nas je ugostio naš bivši student Marin Marasović u čijem smo aranžmanu krenuli na „Velebit Foto Safari“. Uz ugodno druženje program je uz šetnje, obuhvatio obilazak Tulovih greda te lokacije snimanja filma Winetou. Predvečer smo krenuli u Holiday resort Zaton gdje su nas srdačno ugostili naši bivši studenti gdin Frane Skoblar i gdin Ivo Bobić, sa svojim kolegama Marinkom Marinovićem, Franom Skoblarom, Ankicom Grbić Cvrljak i Lucijom Županović.

Domaćini su nas oduševili svojim gostoprimstvom i srdačnošću te im se od srca zahvaljujemo na njihovom osobnom angažmanu tijekom našeg boravka u prelijepim apartmanima u Zatonu.

Uz interesantan razgled cijelog resorta gdje smo se upoznali sa kontinuiranim ulaganjima u njegovu kvalitetu, oprostili smo se od naših domaćina nakon čega smo krenuli putem Zadra kako bi stigli ravno na početak utrke Wings for Life koja je ove godine okupila čak 8000 sudionika. Nakon kratkog razgleda i kavice u Zadru rastali smo se sa željom da se za nekoliko mjeseci sretnemo na nekoj novoj destinaciji.

…nešto iz Zadra za kraj …

Skip to content