Bliži se 6. međunarodni kongres o ruralnom turizmu

25.03.2024.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Zagreb, 22. ožujka 2024. – Uzbuđenje polako raste jer manje od 20 dana dijeli nas do 6. međunarodnog kongresa o ruralnom turizmu. Predivan ambijent hotela Le Meridien Lav u Podstrani, ugostit će brojne znanstvenike i priznate stručnjake iz svijeta ruralnog turizma, od 10. do 13. travnja 2024. godine. Očekuje nas i posebna svečanost dodjele priznanja najboljim mladim poljoprivrednicima 2024.
Slogan 6. međunarodnog kongresa o ruralnom turizmu je „Ruralni turizam: održiv, digitalan, uključiv“. Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo“ i organizatori Kongresa vrijedno rade na svakom detalju da bi sve kockice bile savršeno posložene. Uz osam velikih tematskih cjelina, kao i njihovih subtema, tijekom Kongresa će biti održani i brojni paneli, okrugli stolovi i radionice. Očekuje se dolazak više od 300 sudionika iz više europskih zemalja pružajući jedinstvenu priliku za razmjenu znanja i ideja te povezanost s vrhunskim stručnjacima iz područja ruralnog turizma.
Nadolazeći Kongres već tradicionalno podržavaju i brojne institucije, kao i fakulteti i Sveučilišta diljem Hrvatske i Europe. Akademski značaj Kongresa također je bitan za šire vidike, unaprjeđenje vještina te umrežavanje akademskih građana koji doprinose razvoju i popularizaciji ruralnog turizma.
Nezaobilazni dio Kongresa bit će i posjeti predivnim ruralnim dijelovima Splitsko-dalmatinske županije. Upoznat ćete lokalnu kulturu, tradiciju i gastronomiju te uživati u ljepotama netaknute prirode koja okružuje Split, odnosno očekuje vas nezaboravan doživljaj.
Budite dio ove izvrsne priče o ruralnom turizmu! Pridružite nam se na 6. međunarodnom
kongresu o ruralnom turizmu u divnoj atmosferi, dinamičnim raspravama i razmjeni
znanja, a sve informacije i vijesti pratite na web stranici Kongresa.

Skip to content