Dodijeljene nagrade Zaklade Sveučilišta u Rijeci

15.12.2022.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Na svečanosti održanoj 14.12.2022. godine u Akvariju sveučilišnog Kampusa dodjeljene su Nagrada Zaklade Sveučilišta za 2021. godinu, kao i Nagrada za transfer znanja za 2022. godinu.

Nagrada Zaklade Sveučilišta u Rijeci dodjeljuje se najzaslužnijim mladim i iskusnim znanstvenicima i umjetnicima koji su iznimnim doprinosom u znanstveno-istraživačkom i umjetničkom radu, odnosno svojim javnim i sveukupnim djelovanjem, pridonijeli razvoju znanosti i umjetnosti na Sveučilištu u Rijeci te akademskoj i široj zajednici. Nagrada Zaklade dodijeljuje se u pet kategorija: mladi znanstvenici, znanstvenici, mladi umjetnik, umjetnik i životno djelo.

Među nagrađenima je i naš prof. dr. sc. Marko Perić koji je primio nagradu u kategoriji „Znanstvenik za društveno-humanističke znanosti“

Svim dobitnicima nagrada čestitali su ravnateljica Zaklade izv.prof.dr.sc. Bojana Ćulum Ilić, rektorica riječkog Sveučilišta prof.dr.sc. Snježana Prijić-Samaržija, gradonačelnik Grada Rijeke Marko Filipović i župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina.

Iskrene čestitke prof. dr. sc. Marku Periću!

Skip to content