Događanje

Prvi Europski združeni specijalistički diplomski stručni studij “Master of Sustainable Outdoor Hospitality Management” – otvorene prijave

07.06.2023.

— 15.08.2023.

_Upisi

Potražnja za smještajem na otvorenom u Europi, kao i potražnja za visoko obrazovanim stručnjacima, koji mogu na održiv način upravljati tim područjem, rapidno raste.

Upravo iz navedenih razloga tri Sveučilišta udružila su snage i osnovali zajednički studijski program s višestrukim diplomama, na kojem će studenti imati priliku kombinirati teoriju i praksu, a riječ je o: Sveučilištu u Bredi, Nizozemska; Sveučilište u Gironi, Španjolska i Sveučilištu u Rijeci, Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Hrvatska. CAMPMASTER je jedinstven studij na engleskom jeziku, na kojem će polaznici studirati u tri zemlje u međunarodnom okruženju. Nakon završenog studija studenti će steći tri međunarodno priznate diplome i 120 ECTS bodova.

Prijave su za studente iz zemalja koje nisu članice Europske unije otvorene do 15. lipnja, a za studente iz Europske unije do 15. kolovoza 2023. godine. Od studenata se očekuje visoka razina motiviranosti, 180 ECTS bodova ostvarenih na prijediplomskom studiju i dobro znanje engleskog jezika.

Više informacija o prijavama možete pronaći na: https://www.buas.nl/en/programmes/master-sustainable-outdoor-hospitality-management

Podijeli događanje na
Facebook
Twitter
Skip to content