Događanje

Wave 4 Tourism

29.09.2022.

— 02.10.2022.

_Konferencija

Ovaj tjedan, od 29. rujna do 2. listopada 2022., po drugi put, održat će se konferencija u organizaciji studenata Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci – Wave 4 Tourism.

Teme ovogodišnje konferencije su usmjerene prema osjetilnom doživljaju posjetitelja (eng. sensory experience) s naglaskom na turizam i ugostiteljstvo, a predavanja prvog dana biti će podijeljena u dvije sekcije:

  1. Pack your senses,
  2. Now it makes sense!

U svakoj sekciji sudionici će imat priliku poslušati predavanja 4 poznatih stručnjaka tih područja. 

Neka od imena predavača su poznati fotograf Domagoj Sever, Managing Director međunarodnog arhitektonskog studija Ante Marić, direktorica hotela Royal Tatjana Janjatović, vlasnica agencije Feel Croatia with all your senses Ivana Surać  te muzikologinja prof. dr. sc. Diana Grgurić. Moderator konferencije je Goran Rihelj, osnivač i glavni urednik portala HrTurizam.hr.

Cilj konferencije je okupiti studente iz Hrvatske i regije zbog poticanja transfera znanja i međusobnog povezivanja budućih lidera, a ove godine se očekuje dolazak preko 100 studenata sudionika.

Drugi dan konferencije održati će se razne radionice, panel rasprava te Food festival, a večer će se zaokružiti koncertom Antonija Krištofića.

Za sve informacije posjetite Instagram profil ili web stranicu.

Podijeli događanje na
Facebook
Twitter
Skip to content