EDAMBA – 30th EDAMBA Summer Research Academy

04.07.2021.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Poslijediplomski sveučilišni doktorski studij Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu član je udruženja EDAMBA – European Doctoral Programs Association in Management & Business Administration. Ova mreža u srpnju za studente doktorskih studija organizira slijedeću aktivnost:

EDAMBA – 30th EDAMBA Summer Research Academy

  • Datum održavanja: – 23. 07. 2021. (Online)
  • Datum prijave: 31. 05. 2021. (Application form)
  • Iznos kotizacije: 70 EUR za članove EDAMBA-e mreže i 350 EUR za one koji nisu članovi (trošak kotizacije podmiriti će Fakultet).
  • Glavna tematika ljetne škole je „Celebrating Methodological Rigour in Business & Management Research“. Format uključuje predavanja, radionice i prezentacije doktorskih istraživanja.
  • Doktorandi moraju pripremiti kratku prezentaciju o svom doktorskom istraživanju uz naglasak na izazove i probleme s kojima se susreću u primjeni relevantne metodologije i/ili problemima vezanim uz teorijsku postavku disertacije.

Sudjelovanje u ljetnoj školi vrednuje se prema „Pravilniku o poslijediplomskim sveučilišnim studijima (doktorskim studijima) na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci“ (čl. 9), u okviru znanstveno-nastavnih aktivnosti studija, s 5 ECTS-a.  

Ljubazno molimo sve zainteresirane da se prijave i da nas o tome obavijeste.

Stojimo na raspolaganju za pomoć u prijavi (danield@fthm.hr i helgam@fthm.hr ).

Skip to content