Educamping Pro Susret na Plitvicama

17.10.2023.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

U okviru programa cjeloživotnog obrazovanja Menadžment kamping resorta, organiziran je II. Alumni MKR susret na Plitvicama, koji se održao od 13. do 15. listopada 2023. godine. Cilj susreta je bio povezati bivše polaznike programa, naučiti nova znanja iz branše te razmijeniti postojeća znanja i iskustava.

Polaznici su ove godine imali priliku posjetiti i razgledati 4 kampa kontinentalne hrvatske (Kamp Slapić, Plitvice Holiday Resort, Camping Plitvice i Kamp Koranu). Nadalje, posjetili su uz vođenje Slatkovodni akvarij Aquatiku u Karlovcu, razgledali su novi Centar podzemne baštine Speleon i sudjelovali na četiri aktualna predavanja iz digitalizacije poslovanja. Gospodin Davor Brenko (Istra Tech – Poslovna rješenja za turizam) uputio je polaznike o uporabi umjetne inteligencije u kampovima, gospodin Božidar Abaz (Dolly Link – Creative Solutions) ukazao je na mogućnost korištenja holograma u marketingu i operacijama kampova dok je gospođa Martina Zadravec iz KG Medije – Agencije za oglašavanje entuzijastično prikazala mogućnost promocije kampova kroz društvenu mrežu TikTok. Predstavnik Prilika Grupe, gospodin Bruno Ćutić prezentirao je polaznicima mogućnosti uporabe virtualne stvarnosti u operacijama kampova.

Na kraju putovanja polaznici susreta posjetili su imanje obitelji Kojić – Alumnije MKR programa koji trenutno rade na otvaranju kampa na rijeci Korani.

Koristimo priliku zahvaliti svim našim kolegama iz kampova na gostoprimstvu te uloženom vremenu i trudu te predavačima i našim sponzorima na ukazanom povjerenju!

Skip to content