Poziv na edukativna predavanja na teme povezane s mentalnim zdravljem i teškoćama u razvoju

21.04.2023.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Na Sveučilištu u Rijeci provodi se studentski projekt Malim koracima prema velikim promjenama, koji se organizira u suradnji s Uredom za studente s invaliditetom Sveučilišnog savjetovališnog centra Sveučilišta u Rijeci

U okviru projekta organizirat će se četiri edukativna predavanja na teme povezane s mentalnim zdravljem i teškoćama u razvoju, primarno za studente koji se u budućnosti vide na radnim mjestima u odgojno-obrazovnim ustanovama ili profesionalnce koji već u takvim ustanovama rade. 

Edukativna predavanja održat će se putem online Zoom platforme, a sudjelovanje na istima je besplatno i otvoreno za sve. 

U prilogu šaljemo informacije o prvom edukativnom predavanju koje će se održati 27. travnja 2023. godine s početkom u 18.30 sati na temu Mentalno zdravlje i profesionalno sagorijevanje. Predavačica na prvom edukativnom predavanju je dr. sc. Sanja Bradić, a zainteresirani se mogu prijaviti putem sljedeće poveznice: https://forms.gle/s9pZvSwmHTduy2u2A.

Za eventualna dodatna pitanja, slobodno se obratite na adresu e-pošte malikoraci.velikepromjene@gmail.com (kolegici Luciji Šogorić).

Skip to content