ErasmusDays

17.10.2023.
/ Vijesti / /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Dragi studenti,

ove jeseni se 7. godinu zaredom održava ErasmusDays – prigodna godišnja manifestacija kojom se u cijelom svijetu istovremeno obilježava uspjeh programa Erasmus+!

U tu vam svrhu u petak, 13. listopada 2023. s početkom u 10:00 sati u Proizvodnom parku Torpedo (Milutina Barača 60/I.kat/konferencijska dvorana) poslužujemo Erasmus+.

Za predjelo smo pripremili

  • panel raspravu o mobilnosti na kojoj glavnu riječ vode ERASMUS koordinatori iz srednje škole i fakulteta, a pridružit će im se učenici i studenti koji su sudjelovali u razmjeni.

Za glavno jelo poslužujemo

  • iskustva korisnika Erasmus+ programa iz raznih područja koji će u sljedovima predstaviti zašto sudjeluju u programu, kako je to promijenilo njihov rad i kako je utjecalo na njih i druge oko njih. Predstavit će se projekti iz područja obrazovanja odraslih, mladih te sporta. Korisnici Erasmus+ programa će na ovaj način predstaviti zašto se uključiti u Erasmus+ ako do sada niste!

Šećer na kraju je

  • prilika da otkrijete raznolikost Europe, učite o njezinoj kulturnoj baštini i povijesti i družite se s ljudima iz cijele Europe!

Pozivamo vas da skupa obilježimo ovogodišnju proslavu ERASMUS+ programa! Program organiziramo s Europe Direct centrom Rijeka, a namijenjen je svim učenicima srednjih škola i studentima u svrhu otkrivanja mogućnosti koje nam pruža Europska unija stoga nam je od iznimne važnosti da kao predstavnici vaših škola i fakulteta podijelite vijest kako bi se razmijenila iskustva i pozitivni učinci koje ovaj program već 35 godina donosi pojedincima, ustanovama i njihovim lokalnim sredinama te društvu u cjelini. Poziv na događaj je dostupan i na slijedećoj poveznici: https://porin.hr/najava-a-danas-na-meniju-erasmus/ .

Prijave su obavezne na e-mail: ed-rijeka@porin.hr .

Skip to content