FMTU na “Danima UHPA-e”

22.03.2024.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Studenti Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu zajedno sa svojim profesorima sudjelovali su na najvećem godišnjem susretu “Dani UHPA-e” koji je okupio UHPA članove i partnere od 19.-21.03.2024. u Umagu.

Program je sadržavao niz zanimljivih i korisnih prezentacija, okruglih stolova i stručnih predavanja, tradicionalni B2B susret direktora predstavništva i turističkih agencija, članica UHPA-e. Posebnu pozornost naših studenata privuklo je predavanje pod nazivom “Održivi turizam u praksi kao potencijal za razvoj karijere”.

Tijekom ovog najznačajnijeg godišnjeg skupa turističkih agencija u Hrvatskoj, sklopljen je sporazum o suradnji između Udruge hrvatskih putničkih agencija i Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, temeljem kojeg će studenti smjera  Menadžment u turizmu stjecati dodatna znanja te unaprijediti svoje praktične vještine. Ovim sporazumom Udruga hrvatskih putničkih agencija postaje partner u dijelu nastavnog procesa Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu.

Skip to content