FMTU posjetili članovi IGCAT

17.05.2024.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

U okviru kandidature Kvarnera za Europsku gastronomsku regiju 2026. godine Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji su posjetili članovi Stručnog žirija IGCAT – International Institute of Gastronomy, Culture, Arts and Tourism, neprofitne organizacije koja dodjeluje titulu kojom se promiče izvrsnost u turizmu i gastronomiji.

U ime IGCAT-a Kvarner su posjetili Sari Kaasinen iz Finske, Barbara Zmrzlikar iz Slovenije, Jens Storti iz Norveške, Jaume Gomila iz Španjolske, predsjednica IGCAT-a Diane Dodd i još dva predstavnika IGCAT-a, Fabrizia Toccoli i Raul Torres.

Na predstavljanju Fakulteta i Kvarnera su na našem Fakultetu sudjelovali: prof. dr. sc. Marko Perić, dekan, izv. prof. dr. sc. Siniša Bogdan, prodekan za međunarodnu suradnju, prof. dr. sc. Dora Smolčić Jurdana, predstojnica Zavoda za turizam, prof. dr. sc. Greta Krešić, voditeljica Katedre za hranu i prehranu, izv. prof. dr. sc. Krešimir Mikinac, voditelj Katedre za ugostiteljstvo i izv. prof. dr. sc. Ana Čuić Tanković, Katedra za marketing. U programu predstavljanja Kvarnera sudjelovali su i izv. prof. dr. sc. Dražen Lušić, Medicinski fakultet u Rijeci, Ivana Matušan, direktorica TZ Rab i Davor Andrić, vlasnik Villa Barbat Hotel & Restaurant.

Želimo puno uspjeha u kandidaturi i da Kvarner postane Europska gastronomska regija 2026.!

Skip to content