FMTU sudjelovao na 16. Kongresu hrvatskog kampinga

14.11.2022.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Najznačajniji godišnji skup hrvatskog kampinga održao se u Šibeniku u razdoblju  od 8. do 10.11.2022. godine. Kongres se održava već 16. godinu zaredom u organizaciji Kamping udruženja Hrvatske (KUH).

Na Kongresu hrvatskog kampinga prof. dr. sc. Marinela Krstinić Nižić, prodekanica za razvoj Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu moderirala je okrugli stol na temu: “Razvoj i transformacija kampinga: digitalno i zeleno kao najizglednija opcija?” na kojem su sudjelovali priznati stručnjaci povezani s kamping industrijom. 

U drugom dijelu programa, predstavljen je novi, prvi u Europi, stručni studij “Master of Sustainable Outdoor Hospitality Management” koji je nastao kao rezultat provedbe Erasmus+ projekta CAMPMASTER o kojemu je također bilo riječi. FMTU je jedan od partnera na projektu CAMPMASTER. Studij i projekt su predstavili asistent Ivan Butković, mag. oec. i stručna suradnica u Centru za projekte Tajana Brajković, univ. spec. oec. koji su za kraj podsjetili i na upise u VII. generaciju cjeloživotnog programa Menadžment kamping resorta. 

Skip to content