Humanitarni i društveno odgovorni rad FMTU-a

05.12.2023.
/ Vijesti / /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

FMTU Opatija poznat je po svojem humanitarnom i društveno odgovornom radu, pa su tako i ove godine djelatnici i studenti Fakulteta odlučili nagraditi štićenike Dječjeg doma “Ivana Brlić Mažuranić” u Lovranu.

Realizacijom donacije  najboljim učenicima s ciljem poticanja izvrsnosti žele se nagraditi najbolji učenici u obrazovnom, sportskom ili nekom drugom području. Akcije ne prestaju već se provoditi kontinuirano među djelatnicima i studentima FMTU i to već prilikom sljedećeg anketiranja kvalitete nastavnika i nastave krajem zimskog semestra. Za svaku ispunjenu anketu donira se 0,10 centi, a sakupljena novčana sredstva usmjerena su prema djeci u vidu nagrađivanja, a sve s ciljem poticanja izvrsnosti. 

Dekan prof. dr. sc. Marko Perić i izv. prof. dr. sc. Elena Rudan, prodekanica za poslovne odnose, posjetili su Dječji dom „Ivana Brlić Mažuranić” u Lovranu te im je ravnateljica Dječjeg doma “Ivana Brlić Mažuranić” gospođa Suzana Mravinac uručila zahvalnicu za dosadašnju suradnju.

Ovom donacijom Fakultet promiče ciljeve održivog razvoja posebno za cilj 4. Osigurati uključivo i kvalitetno obrazovanje te promovirati mogućnosti cjeloživotnog učenja.

Skip to content