Inovativni video webinari projekta InCompEdu

19.05.2023.
/ Vijesti / /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Jedna od ideja Erasmus+ projekta InCompEdu (https://incompedu.ug.edu.pl/) bila je pronaći najučinkovitiji načine za podršku online nastavi i učenju na akademskoj razini. Navedeno je postignuto kroz inovativne video webinare pod nazivom “Filmoteka”, a koji prikazuju tehničke i praktične aspekte online podučavanja, sa savjetima i najboljim primjerima iz prakse o tome kako koristiti multimedijsku tehnologiju za lakši prijelaz na online ili hibridne obrazovne programe.

Rezultate projekta mogu koristiti visoka učilišta koja nisu sudjelovala u projektu kao i različite razine obrazovnog sustava.

Pripremljeni videozapisi su temeljeni na rezultatima istraživanja i kao takvi služe za obuku za akademskih nastavnika i IT osoblja. Pokrivaju nekoliko aspekata; od opisa kako sustavi izgledaju, do toga kako voditi nastavu, kako testirati učenike i studente, itd.

Filmoteka

  1. Welcome webinar
  2. Mentimeter
  3. Kahoot
  4. Miro program
  5. Jamboard program
  6. MS Forms
  7. Canva
  8. Genially program
  9. Wordwall
  10. Quizlet

Podsjećamo, projekt InCompEdu– Innovative Competence in Online Higher Education, financiran je iz programa Erasmus +, KA2 Suradnja za inovacije i razmjena dobre prakse, a provodio se u periodu od travnja 2021. do kraja ožujka 2023. godine.

Skip to content