Vijesti

  • U sklopu projekta Bolster organizirane fokus grupe sa ženama, mladima Grada Pule te stanovništvom Labinštine

    Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu je tijekom mjeseca studenog organizirao fokus grupe sa ženama, mladima Grada Pule te stanovništvom Labinštine na temu prilika i izazova pravedne tranzicije u sklopu Horizon projekta Bolster – Bridging Organizations and marginalized communities for Local Sustainablity Transitions in Europe. Cilj fokus grupa je bio okupiti dionike, upoznati ih…

    Pročitaj više

  • U okviru projekta HyPro4ST nastao je dokument, “Novi profil radnog mjesta za kvalifikaciju Održivi hibridni projektni menadžer za potrebe sektora održivog turizma”

    Za razvoj i izradu dokumenta bio je zadužen Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, uz pomoć projektnih partnera. Ovaj sveobuhvatni vodič prepun je bitnih i izbornih vještina, kompetencija i znanja potrebnih za ovu ulogu. Kombinira upravljanje projektima, održivost i još mnogo toga i kao takav obavezno je štivo za sve zainteresirane za oblikovanje budućnosti…

    Pročitaj više

  • Odobren Erasmus+ projekt GreenTEA

    Zadovoljstvo nam je izvijestiti kako je odobrena projektna prijava naziva „Unapređenje obrazovanja o zelenom turizmu u visokoškolskom sustavu kroz razvoj alternativnih prilika za učenje“ (akronim: GreenTEA, ID 2023-1-HU01-KA220-HED-000156471). Projekt je odobren kao Erasmus+ partnerstvo u visokom obrazovanju u trajanju od tri godine. Vodeći partner je Eszterházy Károly Catholic University iz Mađarske. Fakultet za menadžment u…

    Pročitaj više

  • Uskoro: Završna Konferencija Projekta RCK RECEPT

    Pročitaj više

  • Ugostiteljska škola Opatija započela je s eksperimentalnim programom

    Tijekom prvog tjedna nastave Ugostiteljsku školu Opatija posjetila je regionalna TV postaja Kanal Ri i pažljivo zabilježila te ekskluzivno prenijela zanimljive vijesti: započeo je eksperimentalni obrazovni program za zanimanje Tehničar/ka posluživanja. Eksperimentalni program nastao je kao rezultat predanog rada tima profesora u sklopu projekta RCK Recept, koji ima za cilj popularizaciju strukovnih zanimanja i povezivanje obrazovanja…

    Pročitaj više

  • Prilika za Vašu karijeru!

    Stjecanje mikrokvalifikacije u Ugostiteljskoj školi Opatija Ugostiteljska škola Opatija poziva sve zainteresirane na jedinstvenu priliku stjecanja mikrokvalifikacije “Osnove poslužnih procesa u ugostiteljstvu”. Navedeni program je dio projekta RCK RECEPT, koji omogućava izuzetne mogućnosti za obrazovanje odraslih. Program nudi obrazovanje odraslih u trajanju od 175 sati, od čega se 50 sati ostvaruje vođenim procesom učenja (teorija), 90…

    Pročitaj više

Ažurirano 12.12.2022.

Skip to content