Na FMTU održan FISHBOWL sa studentima i poslodavcima

07.03.2024.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

U utorak, 5. ožujka, održana je centralna aktivnost FMTU Career Weeka – Fishbowl, organiziran u suradnji Studentskog zbora, Centra za karijere i stručnu praksu te Fakulteta. U okviru okruglog stola, studenti su imali priliku upoznati poslodavce i postavljati im pitanja o karijerama, traženim kompetencijama, prednostima i mogućnostima koje poslodavci pružaju, a program su vodili studenti Lucija Bebić i Luka Vrančić.

Događaju su prisustvovali partneri iz gospodarstva sa svojim predstavnicima: Sanja Varjačić iz Maistra Hospitality Group, Loreta Žmak iz Valamar Riviera, Nataša Kovačić Stilinović iz Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa, Davor Kovčalija iz Keight Hotel Opatija, Curio Collection by Hilton, Dario Ricov iz Katarina Line, Marta Dürrigl iz Aminess Hotels & Resorts, Tihana Radojković iz Amadria Park, Barbara Olenik Staničić iz Jadran Hotels & Camps te Dijana Šapina iz Lošinj Hotels & Villas.

Nakon provedene aktivnosti, studenti i poslodavci su se bolje upoznali kroz individualne razgovore tijekom neformalnog druženja.Top of Form

Zahvaljujemo svim poslodavcima na odazivu i na pruženoj prilici da se predstave studentima i objasne današnje uvjete na tržištu rada.

Skip to content