Natječaj za izbor nastavnika

07.09.2022.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu raspisuje natječaj:

  • I. za izbor nastavnika u znanstveno – nastavno zvanje i na radno mjesto redovitog profesora za znanstveno područje društvenih znanosti, znanstveno polje ekonomije, znanstvenu granu organizacija i menadžment, u radni odnos na neodređeno vrijeme i s punim radnim vremenom – 1 izvršitelj/ica.
  • II. za izbor nastavnika u znanstveno – nastavno zvanje i na radno mjesto redovitog profesora za znanstveno područje društvenih znanosti, znanstveno polje ekonomije, znanstvenu granu trgovina i turizam, u radni odnos na neodređeno vrijeme i s punim radnim vremenom – 1 izvršitelj/ica.
  • III. za izbor nastavnika u znanstveno – nastavno zvanje i na radno mjesto redovitog profesora za znanstveno područje društvenih znanosti, znanstveno polje ekonomije, znanstvenu granu marketing, u radni odnos na neodređeno vrijeme i s punim radnim vremenom – 1 izvršitelj/ica.
  • IV. za izbor nastavnika u znanstveno – nastavno zvanje i na radno mjesto izvanrednog profesora za znanstveno područje društvenih znanosti, znanstveno polje ekonomije, znanstvenu granu kvantitativna ekonomija, u radni odnos na neodređeno vrijeme i s punim radnim vremenom – 1 izvršitelj/ica.
  • V. za izbor nastavnika u znanstveno – nastavno zvanje i na radno mjesto izvanrednog profesora za znanstveno područje društvenih znanosti, znanstveno polje ekonomije, znanstvenu granu trgovina i turizam, u radni odnos na neodređeno vrijeme i s punim radnim vremenom – 1 izvršitelj/ica.
  • VI. za izbor nastavnika u znanstveno – nastavno zvanje i na radno mjesto izvanrednog profesora za znanstveno područje društvenih znanosti, znanstveno polje ekonomije, znanstvenu granu financije, u radni odnos na neodređeno vrijeme i s punim radnim vremenom – 1 izvršitelj/ica.

Tekst natječaja

Skip to content