Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u ljetnom semestru akademske godine 2022./2023. u okviru programa Erasmus

Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Sveučilište u Rijeci 16svibnja 2022. raspisuje Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u ljetnom semestru akademske godine 2022./2023. u okviru programa Erasmus.

Natječaj za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse, natječaj za mobilnost studenata u svrhu pohađanja Kombiniranih intenzivnih programa (Blended Intensive Programs / BIP) te natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja trenutno su trajno otvoreni, još uvijek iz Erasmus proračunske godine 2021./22.

Detaljne informacije o Erasmus programu, tekstovi natječaja i prijavni obrasci objavljeni su na mrežnim stranicama Sveučilišta:

Rok za prijavu: 12. rujna 2022. (12:00 sati)

Ured za međunarodnu mobilnost UNIRI i Centar za međunarodnu suradnju FMTU održat će u narednom periodu informativni dan za studente o Erasmus+ otvorenom natječaju. O terminu sastanka ćemo Vas naknadno obavijestiti.

Za sva pitanja, slobodno se obratite na mail ERASMUS i ECTS koordinatorice na FMTU, asistentice Vedrane Čikeš: vedrana.cikes@fthm.hr

Skip to content