Održan drugi po redu HyPro4ST projektni sastanak

19.06.2023.
/ Vijesti / /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Iki bio je domaćin drugog po redu HyPro4ST projektnog sastanka, održanog 14. i 15. lipnja u prostorijama fakulteta.

Na sastanku, moderiranom od strane glavnog partnera Sustainable city, sudjelovali su predstavnici 17 partnerskih institucija iz Grčke, Italije, Hrvatske, Slovenije, Mađarske i Portugala kako bi razgovarali o dosadašnjim rezultatima projekta, rezultatima provedenog istraživanja na međunarodnoj razini, finalizaciji izvješća “Identifikacija potreba tržišta rada” te radi utvrđivanja sljedećih koraka u provedbi projekta.

Sastanak je pružio neprocjenjivu priliku sudionicima da se uključe u rasprave, razmijene ideje i zajednički rade na cilju projekta. Uz sveobuhvatni cilj promicanja izvrsnosti, događaj je pokazao predanost svih sudionika rastu i razvoju kvalifikacija za potrebe izrade novog zanimanja Sustainable Hybrid Project Manager, u sektoru održivog turizma.

Kao predstavnici jednog od ključnih partnera na projektu, Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, na sastanku su sudjelovali članovi hrvatskog projektnog tima, prof. dr. sc. Marko Perić, doc. dr. sc. Jelena Đurkin Badurina, doc. dr. sc. Vanja Vitezić te Jelena Jakšić Mihović, dipl. oec., stručna suradnica u Centru za projekte.

Više na: https://lnkd.in/dWd-B3aY

#hypro4st #ErasmusPlus #projectmanagement #sustainability

Skip to content