Održana komemoracija u spomen na prof. dr. sc. Dinu Lončarić

25.10.2023.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu 23.10.2023. godine održana je komemoracija u spomen na pokojnu profesoricu Dinu Lončarić, doktoricu znanosti i redovitu profesoricu koja je ostavila neizbrisiv trag kao nastavnica i stručnjakinja kako na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu tako i među suradnicima s različitih institucija s kojima je surađivala.

Na skupu sjećanja, nakon minute šutnje, riječi posljednjeg pozdrava uputili su dekan Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu prof. dr. sc. Marko Perić, predstavnica Katedre za marketing Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu doc. dr. sc. Ana Čuić Tanković, predstavnica Katedre za marketing Ekonomskog fakulteta u Rijeci izv. prof. dr. Jasmina Dlačić te suradnici na projektu AdriAquaNet Hrvatskog veterinarskog instituta u Zagrebu.

Prof. dr. sc. Dina Lončarić ostat će svima u sjećanju kao vrsna stručnjakinja iz marketinga, znanstvenica usmjerena uvijek suvremenim i zanimljivim istraživačkim temama, predana nastavnica, draga kolegica te suradnica koja je znala kako motivirati i potaknuti suradnike u nove istraživačke izazove.

Skip to content