Održane svečane promocije studenata

08.05.2023.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

5. svibnja 2023. godine u prekrasnom parku uz more, održane su svečane promocije diplomanata Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Sveučilišta u Rijeci.

Promocijama je prisustvovao veliki broj diplomanata, njihovih obitelji i uzvanika.

Tom prigodom promovirano je 137 sveučilišnih magistara ekonomije i 209 sveučilišnih prvostupnika ekonomije.

S ciljem poticanja izvrsnosti Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu na svečanim promocijama nagrađuje najuspješnije studente ili studentice sveučilišnog prijediplomskog i diplomskog studija s najvećom pohvalom Summa Cum Laude, s velikom pohvalom Magna Cum Laude i s pohvalom Cum Laude.

Na sveučilišnom prijediplomskom studiju Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu najuspješnije studentice su Emma Superina, Adriana Glavić i Mia Butković a na sveučilišnom prijediplomskom studiju Menadžment održivog razvoja Antonija Rivić, Stela Triskoli i Filip Komšić.

Na sveučilišnom diplomskom studiju Menadžment u turizmu najuspješnije studentice su Barbara Jerković, Katarina Šimičić i Nikolina Sliško. Na sveučilišnom diplomskom studiju Marketing u turizmu najuspješnije studentice su Štefanija Jelačić, Nikolina Ritossa i Jelena Draganić, na sveučilišnom diplomskom studiju Menadžment u hotelijerstvu Leonarda Fabing, Marta Andričić i Dragana Stojaković te na sveučilišnom diplomskom studiju Održivi razvoj turizma Marija Vukadin, Melita Marković i Gabrijela Alilović.

Najuspješnije studentice Emma Superina, studentica sveučilišnog prijediplomskog studija i studentica sveučilišnog diplomskog studija Barbara Jerković, prisjetile su se početka studiranja i zahvalile svojim obiteljima, nastavnicima i djelatnicima Fakulteta te pozdravile sve okupljene u ime ovogodišnjih promoviranih studenata.

Nakon održanih promocija za sve diplomante i njihove goste organizirano je zajedničko druženje u parku Fakulteta.

Iskrene čestitke svim diplomiranim studenticama i studentima!

Fotografije s promocije mogu se pogledati i naručiti na adresi www.fotokurti.com

Skip to content