Online edukacije za pružatelje usluga smještaja u Primorsko-goranskoj županiji

29.05.2023.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Turistička zajednica Kvarnera kao organizator i ove godine u suradnji s Centrom za karijere i stručnu praksu Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu održala je tri proljetna modula online edukacija za pružatelje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu u Primorsko-goranskoj županiji pod nazivom Kvarner Family EDU.

Prvi modul naziva „REKATEGORIZACIJA I POREZNI ASPEKTI POSLOVANJA U OBITELJSKOM SMJEŠTAJU“ održao se 27. travnja, drugi modul „UNAPREĐENJE KVALITETE OBITELJSKOG SMJEŠTAJA KROZ GOSTOLJUBIVOST I KULTURU STOLA“ održao se 17. svibnja, dok se treći modul edukacije „STANDARDI UREĐENJA I ODRŽAVANJA OBJEKATA ZA SMJEŠTAJ U DOMAĆINSTVU“ održao 25. svibnja 2023. godine.

Cilj edukacija je pomoći iznajmljivačima u rješavanju izazova iznajmljivanja te podizanju kvalitete cjelokupne usluge domaćinstava Primorsko-goranske županije.

Sa zadovoljstvom možemo istaknuti kako je na proljetnom ciklusu edukacija sudjelovalo preko 450 iznajmljivača, a edukacije je pripremalo i izložilo 16 predavača!

Ovim putem zahvaljujemo svim našim predavačima na uloženom trudu i nesebičnom dijeljenju znanja te svim našim polaznicima na aktivnom sudjelovanju.

Vidimo se na jesen kada za Vas pripremamo novi ciklus edukacija te vam želimo uspješnu sezonu!

Skip to content