Online edukacije za pružatelje usluga smještaja u Primorsko-goranskoj županiji

13.06.2022.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Turistička zajednica Kvarnera kao organizator i ove godine u suradnji s Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu održala je dva proljetno/ljetna modula online edukacija za pružatelje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu u Primorsko-goranskoj županiji pod nazivom Kvarner Family EDU.

Edukacije za cilj imaju pomoći iznajmljivačima u rješavanju izazova iznajmljivanja te podizanju kvalitete cjelokupne usluge domaćinstava Primorsko-goranske županije.

Prvi modul naziva „REKATEGORIZACIJA I POREZNI ASPEKTI POSLOVANJA U OBITELJSKOM SMJEŠTAJU“ održao se 31. svibnja 2022. godine, dok se drugi modul „KVARNER FAMILY – KVALITETA OBITELJSKOG SMJEŠTAJA NA KVARNERU S PRIMJERIMA DOBRE PRAKSE“ održao 09. lipnja 2022. godine.

Posebnu pažnju izazvale su prezentacije vlasnika izuzetnih kuća za odmor „Šumska vila“ iz Gorskog kotara, „Villa Krasica“ iz Krasice te „Heritage House Mondinica“ iz Dobrinja s otoka Krka.

Ovim putem zahvaljujemo svim našim predavačima na uloženom trudu i nesebičnom dijeljenju znanja te svim našim polaznicima na aktivnom sudjelovanju.

Vidimo se na jesen kada za Vas pripremamo još četiri edukacije!

Skip to content