Opatijski hotel Miramar obilježio svečanošću 20 godina postojanja

26.06.2024.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Opatijski hotel Miramar obilježio je prigodnom svečanošću 20 godina postojanja, a goste su pozdravili domaćini – direktor Andreas Madejski i glavna izvršna direktorica dr. Orsolya Sakály. 
U svojim obraćanjima posebno su istaknuli važnost visoke kvalitete usluge, njegovanje partnerskih odnosa te povezanost s lokalnom i regionalnom zajednicom. Uz predstavnike hotela okupljene su pozdravili prodekanica za razvoj Fakulteta prof. dr. sc. Marinela Krstinić Nižić, menadžer za kongresni i ostale oblike turizma u Turističkoj zajednici grada Opatije Goran Pavlović, pročelnica Upravnog odjela za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije Alessandra Ban te gradonačelnik Opatije Fernando Kirigin.
Fakultet njeguje suradnju s poslovnim subjektima iz turističko-ugostiteljskog okruženja, sa posebnim naglaskom na renomirane hotelske kuće poput hotela Miramar, u kojem studenti realiziraju stručnu praksu. Studenti imaju priliku upoznati poslovanje hotela u kojem odsjedaju vjerni gosti, pa se neki od njih vraćaju i 20 godina zaredom.
Uspješnom realizacijom stručne prakse, ali i programima cjeloživotnog obrazovanja za djelatnike hotela, Fakultet dodatno osnažuje svoju funkciju javne obrazovne ustanove, a obostrani cilj je stvaranje kadrova u turizmu i njihova što bolja priprema za tržište rada.
Na svečanosti je sudjelovao i dr.sc. Vedran Zubović, voditelj cjeloživotnog obrazovanja za program Menadžment hotelske prodaje na FMTU. Čestitamo hotelu Miramar na obljetnici, veselimo se daljnjoj suradnji i želimo još puno uspjeha u poslovanju! 

Skip to content