Osnovan “Academic Board” budućeg studija “Master of Sustainable Outdoor Hospitality Management”

18.05.2023.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Dekani tri Fakulteta i Sveučilišta koja izvode prvi europski združeni studij iz kamping menadžmenta pod nazivom “Master of sustainable outdoor hospitality management” sastali su se u Gironi u Španjolskoj. Dekan Sveučilišta u Bredi Perry Hobson, dekan Sveučilišta u Gironi Joachim Mayo, dekanica Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sandra Janković te budući dekan Marko Perić, sastali su se po prvi puta na Sveučilištu u Gironi te osnovali “Academic Board” budućeg studija “Master of Sustainable Outdoor Hospitality Management”. Akademski odbor čine dekani združenih Fakulteta te koordinatori studija: u Bredi Jos van der Sterren, u Opatiji Josipa Cvelić Bonifačić i u Gironi Luis Coromina.
Za goste sa tri Sveučilišta organiziran je i svečani prijem u rektoratu Sveučilišta Girona na kojem ih je ugostio Vice Chancellor of Strategic Projects and Internationalisation Dr. Josep Calbo te Assistant of Rector for UdG Masters dr. Robert Marti.
Članovi Academic Boarda, uz predsjednika i direktoricu Kamping udruženja Girona – Costa Brava posjetili su ugledni kamp “Ballena Alegre” koji prednjači u Europi po održivim rješenjima vezanim za energetiku.
Na sastanku Academic Boarda su donijeti brojni zaključci vezani za budući studij, uključivo brojne segmente studiranja, suradnju među fakultetima koja uključuje razmjenu osoblja te stipendije koje će moći uživati budući studenti ovog studija.
Upisi na novi studij su otvoreni i traju do 15.08.2023. godine, a svaki student budućeg studija mogući je nositelj stipendije i osigurana mu je praksa i radno mjesto u nejzelenijem ugostiteljstvu Europe.

Skip to content