Ponuda za kratkim intenzivnim programom (BIP, u sklopu programa Erasmus+) u Portugalu (Bragança)

13.10.2023.
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Obavještavamo vas o mogućnosti sudjelovanja na kratkom intenzivnom programu (BIP, u sklopu programa Erasmus+) koje organizira Polytechnic Institute of Bragança u Portugalu. Prva prijava ide direktno pomoćnici Erasmus i ECTS koordinatorice na FMTU, a potom i putem UNIRI natječaja. Po sudjelovanju na programu, dobivate 3 ECTS-a, za koje postoji mogućnost zamjene za izborni kolegij na FMTU u sljedećem semestru/semestrima (ukoliko ih imate).

Creativity for Inclusion

On line period: 30/10/2023 to 19/01/2024

On site period: 22/01/2024 to 26/01/2024

ECTS credits for participating students: 3

Contents: Groundwork and creativity structures presentation. Team Building. Teamwork. Inclusion concepts. Creativity concepts. Creativity tools setup. Inclusion through creativity case studies. Collaborative work and co-creation. Development of team solutions. End-users’ validation. Presentation. Solution validation. Reflection.

Prijava: do 14.10. na e-mail vedrana.cikes@fthm.hr.Prijava je ograničena na maksimalno 5 studenata sa FMTU. Prijave će se zaprimati po redu pristizanja.

NAPOMENA: sudjelovanje na ovom programu je BESPLATNO i stipendira se putem Erasmusa (proučiti smjernice za BIP mobilnost)

Skip to content