Postani YUFE student!

19.10.2023.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Pozivamo Vas da se pridružite u ovom novom programu i time steknete mogućnost da kroz YUFE pohađate online kolegije, koristite Erasmus+ mobilnost za razmjenu, učite nove jezike, stručno se usavršavate ili volontirate u zajednici diljem Europe, a sve to u skladu s vlastitim interesom, tempom i rasporedom.

Prijave za upis u program primaju se u YUFE virtualnom kampusu do 3. studenog 2023., a jedini su uvjeti za prijavu da ste upisani na najmanje 2. godinu prijediplomskog studija i da se uspješno koristite engleskim jezikom na razini B2.

Više informacija o YUFE Student Journey programu možete pronaći na mrežnim stranicama Sveučilišta u Rijeci i YUFE mreže. Imate li pitanja i/ili nedoumica, molimo vas da pažljivo pročitate najčešće postavljena pitanja (FAQ), a u slučaju da su vam potrebne dodatne informacije, objašnjenja ili upute slobodno nam se javite na: admission.yufe@uniri.hr.

Pozivamo Vas također da se registrirate na online događaj YUFE Open Day. Na tom događaju kolege s partnerskih sveučilišta predstavit će studentima prilike koje YUFE nudi svojim studentima, imat ćete priliku doznati iskustva dosadašnjih studenata, postaviti pitanja u chat i/ili u videopozivu  razgovarati s predstavnicima sveučilišta za čiju ste obrazovnu ponudu zainteresirani. Pridružite nam se:   

30. listopada  11:00 – 13:00 (registracija)

Skip to content