Preporuka knjižničara za lipanj

09.06.2022.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Dragi korisnici,

ovaj mjesec Vam preporučujemo nekoliko novih naslova u fondu Knjižnice koji bi Vas mogli interesirati.

1. Gender and tourism: challenges and entrepreneurial opportunities – Marco Valeri and Vicky Katsoni (ur.)

Zbirka je strukturirana u dva dijela, pri čemu prvi dio okuplja poglavlja koja analiziraju ključne čimbenike ženskog poduzetništva u turističkom sektoru, sudjelovanje žena na vodećim pozicijama u donošenju odluka u cijelom svijetu, potencijal razvoja ženskog poduzetništva u globalnom i lokalnom uvjeti i glavni inhibitori njihove nedovoljne zastupljenosti na glavnim menadžerskim ključnim pozicijama. Drugi dio uključuje poglavlja koja istražuju, kroz značajne studije slučaja, koji je najprikladniji model upravljanja i upravljanja za implementaciju u kontekstu roda i turizma.

2. Standout virtual events : how to create and experience that your audience will love – Meerman Scott, David

Bilo da ste iskusan organizator događaja, govornik koji prelazi na virtualne događaje ili samo pokrećete svoj prvi događaj, ovaj vodič će vas opremiti sa svime što vam je potrebno za održavanje sjajnog virtualnog događaja.

3. Computing essentials 2021 : making IT work for you : introductory – O’Leary, Daniel A.

Cilj 28. izdanja Computing Essentials je pružiti studentima uvodno razumijevanje pojmova potrebnih za uspjeh i usaditi uvažavanje učinka informacijske tehnologije na ljude, privatnost, etiku i naše okruženje. 

Skip to content