Prijave za upis u YUFE program (YUFE Student Journey)

12.04.2023.
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Dragi studenti,

Sveučilište u Rijeci i ove godine omogućuje svojim studentima upis u YUFE program (YUFE Student Journey). Prijave su otvorene do 26. svibnja, a YUFE ti ovime pruža priliku da, u skladu s vlastitim interesom i rasporedom, pohađaš kolegije, učiš nove jezike kroz jezične tečajeve, stručno se usavršavaš ili volontiraš u zajednici na 9 europskih sveučilišta.

Za prijaviti se dovoljno je biti student na minimalno drugoj godini preddiplomskog studija i uspješno se koristiti engleskim jezikom, a jednom kada postanete sudionici ovoga programa, stječete pravo (ali ne i obavezu) upisivanja svih gore navedenih kolegija i aktivnosti na drugim YUFE sveučilištima. YUFE katalog u ovom trenutku uključuje preko 300 različitih fizičkih i online kolegija, te gotovo 100 izvannastavnih aktivnosti. Prijaviti se možete preko YUFE virtualnog kampusa (link).

Više o ovoj prilici koju vam YUFE nudi možete pročitati ovdje, a pozivamo vas također da se registrirate za jedan od online YUFE otvorenih dana – događaja na koijma ćete moći izravno čuti sve o YUFE prilikama te postaviti bilo koja pitanja koja možda imate. YUFE otvoreni dani održat će se:

Ako imate bilo kakvih pitanja vezano za postupak prijave ili općenito YUFE Student Journey program, slobodno nam se obratite na admission.yufe@uniri.hr ili na FMTU kontakte sabinah@fthm.hr ili international@fthm.hr.

Skip to content