Program cjeloživotnog obrazovanja “Menadžment kamping resorta”

20.01.2023.
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

U veljači 2023. godine po sedmi put će se održati jedinstveni program cjeloživotnog obrazovanja za buduće kamping menadžere “Menadžment kamping resorta”.  Više od 200 polaznika u prethodnih šest godina uspješno je položilo program na Fakultetu za Menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija.

Danas su bivši polaznici uspješni nositelji razvoja održivog kamping turizma u svojim destinacijama. Među polaznicima su redovito i budući investitori u kampove, glamping naselja i poduzetnici u kamping turizmu.

Interes za pohađanje programa imaju i proizvođači kamp kućica i kamp opreme koji redovito šalju svoje čelne djelatnike na ovu jedinstvenu edukaciju u Hrvatskoj, ali i šire. U posljednjoj generaciji,  polaznicima iz Hrvatske pridružili su se i polaznici iz Slovenije, Srbije te Bosne i Hercegovine.

Prijave su otvorene do 20. veljače 2023. godine, a cijena programa ove godine iznosi 690,00€ (5.198,81 kn). U cijenu je uključen i vikend program terenske nastave u kampu 5* (Krk Premium Camping Resort).

Polaznici stječu diplomu i 10 ECTS bodova, a Kamping udruženje Hrvatske dodatno nagrađuje najboljeg polaznika besplatnim vikendom u mobilnoj kućici!

Program započinje 27. veljače 2023. i traje do 15. ožujka 2023., dok će se terenska nastava održati u travnju 2023. godine

PROGRAM:

Program se sastoji od 9 cjelina, a predavanja održava 30+ vrhunskih predavača (eminentni profesori i stručnjaci iz prakse).

Program će se odvijati online, putem MS Teamsa, svaki dan u jutarnjem terminu.

TERENSKA NASTAVA:

Terenska nastava u kampu 5* obuhvaća upoznavanje operativnog funkcioniranja kampa, posebnosti mobilnih kućica, posjet kampovima (4* i 5*) te upoznavanje polaznike s potrebnim uslugama za mega kampere.

PRIJAVE:

Prijave su otvorene do 20. veljače 2023.  godine putem online prijavnice na linku: https://forms.gle/e6Kb1MpmtHe3vwm58  

VIŠE INFORMACIJA:

Više informacija o programu možete pronaći na linku: https://educamping.com/

Skip to content