Šah u zelenoj učionici

21.06.2023.
/ Vijesti / /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Sa zadovoljstvom vam donosimo vijesti o našem najnovijem projektu! Dana 21.6. 2023. predstavili smo šah kao novu igru koju možete koristiti u našoj predivnoj zelenoj učionici, u sklopu projekta “Eco friendly surrounding”, kojeg je prijavljivao student David Kralj u sklopu Studentskog zbora. Šahovska ploča bit će smještena u uredu za karijere.

Ovaj projekt ima za cilj poticanje i promicanje svekolike šahovske aktivnosti, osobito među studentima.

Uz šah, možete razvijati svoje vještine razmišljanja, strategije i kreativnosti dok uživate u prekrasnom okruženju naše zelene učionice. U njoj se koriste isključivo ekološki prihvatljivi materijali, a zrak odiše biljkama koje smo pažljivo odabrali.

Svi studenti imaju priliku posjetiti ured za karijere i uživati u partijama šaha. Bez obzira na vaše iskustvo u šahu, ova nova igra je dostupna svima. Također, bit će organizirani turniri koji će vam omogućiti natjecanje i upoznavanje drugih šahista na fakultetu.

Radujemo se vašem dolasku i suradnji u promicanju održivosti i ljubavi prema šahu na našem fakultetu. Ovim projektom doprinosimo ciljevima održivog razvoja 3- zdravlje i blagostanje, 13 – zaštita klime, 15 – očuvanje života na Zemlji i 17 – partnerstvom do ciljeva.

Skip to content