Suradnja Fakulteta s Gradom Lipikom i Toplicama Lipik

14.07.2023.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

U Lipiku su 13.7.2023. potpisana dva sporazuma o suradnji između Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu te  Grada Lipika i Toplica Lipik. Ovi sporazumi omogućit će realizaciju stručne prakse studenata Fakulteta na sveučilišnom prijediplomskom studiju Menadžment održivog razvoja i sveučilišnom prijediplomskom studiju Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu, smjer Menadžment u turizmu.

U zgradi lipičke Gradske uprave su sporazume su potpisali gradonačelnik Lipika Vinko Kasana i dekanica prof. dr. sc. Sandra Janković. U zajedničkim razgovorima su sudjelovali  pročelnica JUO Veronika Prhal, ravnatelj Toplica Lipik Goran Pušćenik te direktor LIRE Darian Husko sa suradnicima. Sastanku su prisustvovale prodekanica za razvoj, prof. dr. sc. Marinela Krstinić Nižić te prodekanica za poslovne odnose izv. prof. dr. sc. Elena Rudan, kao i  prodekan za međunarodnu suradnju prof. dr. sc. Marko Perić.

Više na: https://www.compas.com.hr/clanak/1/11965/fakultet-za-menadzment-u-turizmu-i-ugostiteljstvu-potpisao-sporazume-o-suradnji-s-gradom-lipikom-i-toplicama-lipik.html

Skip to content