U sklopu manifestacije Dani e-učenja predstavljeni su EU projekti FMTU

07.06.2023.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

U sklopu manifestacije Dani e-učenja, na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, 1. lipnja 2023. godine, predstavljeni su EU projekti Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu: ON-IT – Online Internship in Tourism i InCompEdu – Innovative Competence in Online Higher Education.
Projekt ON-IT predstavile su dr. sc. Marinela Krstinić Nižić, redovita profesorica i prodekanica za razvoj te Tajana Brajković, univ. spec. oec, Stručna suradnica u Centru za projekte, dok su projekt InCompEdu predstavile dr. sc. Jelena Mušanović, docentica i dr. sc. Jelena Dorčić, viša asistentica.
Manifestacija se organizirala u okviru obilježavanja 50. godišnjice Sveučilišta, a za cilj ima potaknuti inovacije u obrazovanju i stvoriti zajednicu nastavnika spremnih na unapređenje kvalitete visokog obrazovanja uz pomoć naprednih tehnologija. Dani e-učenja posvećeni su razmjeni ideja, iskustava i dobrih praksi među nastavnicima i studentima, a sve s ciljem poboljšanja nastavnog procesa putem ili uz pomoć digitalnih tehnologija.
Tako je dvodnevni skup bio prilika da se u neformalnom okruženju sudionici upoznaju s projektima ON-IT i InCompEdu te njihovim glavnim rezultatima.

Skip to content