YUFE Minors poziv

02.04.2024.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Dragi studenti,

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na pretprijavu na YUFE Minors koji će se održati u prvom semestru akademske godine 2024/2025. YUFE Minors je mikrokvalifikacija od 30 ECTS-a, koja predstavlja kombinaciju akademskog sadržaja i projekta koji se temelji na izazovima a isporučuje ih više YUFE svečilišta u istom semestru. Više informacija o YUFE Minors kao konceptu možete pronaći na slijedećoj poveznici
 
Prilikom donošenja odluke o tome za koji YUFE Minor se prijaviti, možete provjeriti pojedinosti YUFE Minora koji su trenutno u ponudi, a koji su dostupni u YUFE Virtualnom Campusu. Ljubazno vas molimo da izrazite svoj interes za pridruživanje jednom od ovih Minora u prvom semestru akademske godine 2024./2025. putem slijedeće prijavnice , a najkasnije do 15. travnja 2024. Imajte na umu da je mobilnost na YUFE sveučilište koje ugošćuje Minor sastavni dio Minor programa, zbog čega ćete kasnije biti zamoljeni da se prijavite na poseban poziv kako biste osigurali financiranje svoje studijske mobilnosti u inozemstvu. Poziv za YUFE mobilnost će biti objavljen 2. travnja 2024. na web stranici Sveučilišta u Rijeci.

Nakon što ste osigurali potporu za mobilnost, bit ćete pozvani da dovršite svoju prijavu, prijavom u YUFE Virtualnom Kampusu.

Ako iz bilo kojeg razloga ne možete dobiti Erasmus stipendiju za mobilnost, kontaktirajte nas izravno kako bismo razgovarali o alternativnim opcijama.
 
Stojimo na raspolaganju za sva dodatna pitanja koja imate vezano uz vašu prijavu.

Ema Petaković, YUFE koordinatorica, ema.petakovic@fthm.hr

Skip to content