Završna konferencija projekta CAMPMASTER: Uspješnim projektom do novog kamping studija

04.10.2022.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Projekt Development of European Curriculum in the Field of Sustainable Camping Resort Management – CAMPMASTER financiran je iz ERASMUS+ programa, poziva za dostavu projektnih prijedloga K203 Strateška partnerstva. Vodeći partner je Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu.

Uvažavajući potrebu brzo rastuće kamping industrije za kvalitetnim kadrovima specifičnih znanja i vještina, tri europska sveučilišta, u partnerstvu s nacionalnim udruženjima kampova,  pokrenula su inicijativu usklađivanja potreba kamping industrije sa vještinama i kvalifikacijama koje se stječu na specijaliziranim studijskim programima na europskoj razini. Uz sveučilišta i poslodavce, u izradu novog kurikuluma bit će uključeni i studenti s tri partnerska sveučilišta. Aktivnosti na projektu uključuju definiranje ishoda učenja na budućem studiju, razradu sadržaja modula te izradu digitalne platforme na kojoj će biti objavljene studije slučaja iz područja kamping menadžmenta. Glavni cilj projekta je izrada prvog europskog kurikuluma u području održivog menadžmenta kamping resort-a – CAMPMASTER.  

Početak provedbe projekta: 01/10/2020

Trajanje projekta: 24 mjeseca

Voditeljica projekta: doc. dr. sc. Josipa Cvelić Bonifačić (jcvelic@fthm.hr)

Partneri na projektu: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu (vodeći partner), Breda University of Applied Sciences (Nizozemska), Universitat de Girona (Španjolska), Associació de Càmpings de Girona (Španjolska), The Leading Camping & Caravaning Parks of Europe e.V. (Njemačka), Kamping udruženje Hrvatske.

Ukupan budžet projekta: 165 892,00 EUR

Skip to content