Znanstvena tribina – zdravstveni turizam – put u budućnost zasnovan na tradiciji

26.04.2023.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

 U četvrtak 20. travnja 2023. dekanica prof. dr. sc. Sandra Janković i izv. prof. dr. sc. Adriana Jelušić sudjelovale su na znanstvenoj tribini kojeg je organizirao Fakultet zdravstvenih studija, Sveučilišta u Rijeci na temu:  Zdravstveni turizam – put u budućnost zasnovan na tradiciji.

Dekanica je u svom izlaganju govorila o benchmarkingu lječilišta i specijalnih bolnica dok je izv. prof. Jelušić prezentirala značaj održivog razvoja zdravstvenog turizma odnosno o stanju  i pogledu prema novim izazovima te njegovom utjecaju na lokalno stanovništvo.

Na tribini su još sudjelovali su prof. dr. sc. Amir Muzur sa Fakulteta zdravstvenih studija, pročelnik Katedre za društvene i humanističke znanosti u medicini Medicinskog fakulteta Rijeka, Ivana Tutić Grokša, mag. soc. rada, asistentica na Katedri za društvene i humanističke znanosti u medicini Medicinskog fakulteta Rijeka, doc. dr. sc. Vladimir Mozetić, predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera i  dr. sc. Irena Peršić Živadinov, direktorica TZ Kvarnera.

Skip to content