Knjižnica

O knjižnici

Radno vrijeme i kontakt

Pratite nas na:

  • Institute of Hospitality događanja – srpanj

    “Uloga online putničkih agencija i agenata, te kako potaknuti izravnije rezervacije“ 13.7.2023. (četvrtak) Zoom link: https://zoom.us/j/94201696482. ID sastanka 942 0169 6482. Za dodatna pitanja, javiti se na: events@instituteofhospitality.org “Premošćivanje ugostiteljstva na kopnu i brodovima za krstarenje“ 27.7.2023. (četvrtak) Zoom link: https://zoom.us/j/94201696482. ID sastanka 942 0169 6482. Za dodatna pitanja, javiti se na: events@instituteofhospitality.org

    Pročitaj više

  • Preporuka knjižničara za srpanj

    Dragi korisnici, ovaj mjesec Vam preporučujemo nekoliko novih naslova u fondu Knjižnice koji bi Vas mogli interesirati za opuštanje pred kraj ispita i rokova. Zero waste living, the 80/20 way : the busy person’s guide to a lighter footprint / Stephanie J. Miller Mnogi od nas osjećaju se nemoćnima u rješavanju prijeteće krize klime i…

    Pročitaj više

  • Radno vrijeme knjižnice – 30.6. (petak) 8-15:30h

    Pročitaj više

  • Potvrde o podmirenim obvezama – info

    Dragi korisnici, podsjećamo da se za izdavanje “Potvrde o podmirenim obvezama” javite na naš e-mail knjiznica@fthm.hr Da biste dobili “Potvrdu” morate imati vraćenu svu knjižničnu građu (knjige, časopisi, CD/DVD…) i podmirena dugovanja/zakasnine.

    Pročitaj više

  • Ljetno radno vrijeme knjižnice FMTU

    Od 27.6. (utorak) 8-17 sati

    Pročitaj više

  • Snimka webinara Institute of Hospitality

    Dragi korisnici, na ovoj poveznici možete pogledati snimku webinara održanog 8.6. Ovaj webinar je namijenjen studentima koji trebaju diplomirati ili su već diplomirali. Također vas pozivamo ukoliko se već niste da se besplatno registrirate na Institute of Hospitality.Portal “Institute of Hospitality“ nudi mnoštvo najnovijih, korisnih informacija iz područja ugostiteljstva. Između ostalog i e-Resources Collection s ovim EBSCO-ovim bazama:…

    Pročitaj više

Starije obavijesti pronađite na poveznici – Arhiva

Ažurirano 29.04.2025.

Skip to content