Pregledaj sve vijesti
Poziv na webinar “How best to communicate and engage with your hospitality teams”
Dragi korisnici,pozivamo vas na webinar “How best to communicate and engage with your hospitality teams” Institute of Hospitality dana 11.4.2023. Da biste prist…
Preporuka knjižničara za travanj
Dragi korisnici, ovaj mjesec Vam preporučujemo nekoliko novih naslova u fondu Knjižnice koji bi Vas mogli interesirati. Meyer Danny: Moć uspješnog poslovanja : savršen recept…
Radionica „Znanstvenoistraživačka čestitost“
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 04.05.2023. (četvrtak) s početkom u 17:00 u dvorani B5, organizira radionicu naslova „Znanstvenoistraživačka čestitost…
Održana svečana promocija turističkih vodiča
I u akademskoj godini 2022. /2023. na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu se nastavila tradicija održavanja Seminara za turističke vodiče duga čak 25 godina. Još…
U Rimu održan završni sastanak partnera projekta InCompEdu
Dana, 10. ožujka 2023. godine održan je završni sastanak partnera projekta InCompEdu (Innovative Competences for Education) u Rimu. Susret je okupio predstvanike obrazovnih…
01.03.2023 Objavljena brošura “Technical Platform Booklet”
Na službenim stranicama projekta InCompEdu objavljena je brošura pod nazivom “Technical Platform Booklet. Software or tools used for online teaching activitie…
Radionica o digitalnom otpadu za studente FMTU
Udruga Žmergo i ove godine došla je u goste na Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu održati radionicu za studente o digitalnom otpadu u okviru akcije digitalnog či…
CALL FOR APPLICATION – Ukranian teaching staff (ERASMUS+)
University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management on 27th March 2023 is announcing the CALL FOR APPLICATION for 1 teaching staff of the Department of Managemen…
“Radionica o pretraživanju elektroničkih izvora informacija” – čet 30.3. u 13:30 sati
Potpisani ugovori o stručnoj praksi s TZ grada Opatije, TZ grada Rijeke i TZ grada Crikvenice
Dana 24.03.2023., Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu proširio je mogućnosti stjecanja znanja u praksi za svoje studente potpisivanjem ugovora sa tri turistič…
Pristupačnost