Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu – Hospitality Management – modul na engleskom jeziku

Četverogodišnji sveučilišni prijediplomski studij na engleskom jeziku „Business Economics in Tourism and Hospitality“, smjer „Hospitality Management”, osmišljen je u svrhu osposobljavanja studenata za upravljanje ekonomskim procesima i vođenje kompleksnih poslova u području poslovne ekonomije u turizmu i ugostiteljstvu s posebnim naglaskom na hotelijerstvo.

Studij nudi kombinaciju akademskih vještina i stručnosti te poduzetničkog načina razmišljanja za transformaciju poslovanja.

Predmeti na studiju prate suvremene trendove u hotelijerstvu nudeći atraktivne i aktualne nastavne sadržaje uz uravnoteženi odnos teorijskih i praktičnih znanja. Ponuđeni predmeti bave se problematikom razvoja i poslovanja hotelskih poduzeća sa pozicija različitih dionika poput menadžera, zaposlenika, lokalne zajednice ili države.

Studenti će se osposobiti da promiču odgovorno ponašanje u turizmu i ugostiteljstvu koje se temelji na načelima održivog razvoja i etičkim načelima, promovirajući uravnotežen pristup u procjeni ekonomskih, ekoloških i društvenih utjecaja u razvoju hotelskih poduzeća.

O studiju

Ishodi učenja

2023./2024. Syllabusi kolegija

Školarina

Studijsko putovanje u Šibenik


Evo kako nam je bilo na field trip-u u Milanu…

Arhiva

2022./2023.

Ažurirano 15.05.2024.

Skip to content